Strona główna

Pełna wersja: Witam
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam

mam na imię Dominika i chciałabym znaleźć wśród Was odpowiedzi na wiele nurtujacych mnie pytań. Wydaje mi się, ze do dziś nie zdawałam sobie sprawy,ze mój partner jest uzależniony a ja współuzależniona. Od jakiegos czasu cio jakis czs znikał, wyłanczał telefon, nie nocował w domu tylko w samochodzie przez kilka dni.Nie pił wódki lecz piwo. Chciałabym zakonczyć te znajomośc tymbardziej, zę nie jestem jego żoną. Z drugiej strony ciągle myślę o jego problemie, o wspólnie spędzonych dobrych dniach i nie potrafię. Wydaje mi się, ze wielokrotnie niepotrzebnie go ratowałam z opresjii, tłumaczyłam, przygarniałam- a on naprawde nie zauwazył swojego problemu. Moje życie jest szare, monotonne. Proszę o pomoc

Dominika
Witamy na forum. Smile
Znajdziesz tu dużo osób w podobnej sytuacji do Twojej. Możesz pozakładać nowe tematy z pytaniami na które byś chciała z nami porozmawiać. Mam nadzieję, ze znajdziesz tu wsparcie i odpowiedzi. Smile
Przekierowanie