Strona główna

Pełna wersja: Przerwa przed- i po-świąteczna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałam wszystkim użytkownikom życzyć Wesołych Świąt Wielkanocnych, pogody ducha, nadziei i siły do walki o swoje szczęście Smile
Niestety, od jutra przez 2 tygodnie nie będzie mnie na forum z powodu przerwy w dostępnie do i-netu. Ale na pewno do Was wrócę, bo bardzo wszystkich polubiłam i to forum bardzo mi pomogło Smile
pozdrawiam wszystkich
Będę za Tobą tęskniła, jesteś tu moją bratnią duszą. Big Grin
Mam nadzieję, że fajnie spędzisz święta, bez żadnych niemiłych niespodzianek.
Też będę tęsknić, bom Cię bardzo polubiła Big Grin Big Grin to "widzimy" się za ok. 2 tygodnie.
Cieszę się, że wróciłaś. Smile
Ja też się cieszę i cieszę się, że Ty się cieszysz Big Grin
tęskniłam Blush
Ja też. Big Grin
Mam nadzieję, że miło spędziłaś święta.
(06-05-2011 06:45 PM)Michu napisał(a): [ -> ]Ja też. Big Grin
Mam nadzieję, że miło spędziłaś święta.

Niestety, rodzina alkoholowa nie równa się miłe święta :/ no ale przyzwyczaiłam się chyba. Trudno. Były, minęły, jedziemy jakoś dalej Smile
Mycha, fajnie, że jesteś znowu! My tu z Michem kompletnie zawładnęłyśmy forum Big Grin Pisz jak najwięcej, bo my niedługo już nie będziemy miały o czym w ogóle pisać, całe życie niemalże przerobiłyśmy, wszystkie psychopatologie itd Wink
Hehe zauważyłam, że ostro wzięłyście się za rozwijanie forum Smile ale to bardzo dobrze, na pewno opisane przez was doświadczenia będą pomocne nie tylko dla was nawzajem, ale także dla wielu innych osób odwiedzających forum Smile
Przekierowanie