Strona główna
czy znacie/ macie namiar do grup DDA w małopolsce? - Wersja do druku

+- Strona główna (http://www.leczmy-alkoholizm.org/forum)
+-- Dział: Tematyczne (/Forum-tematyczne)
+--- Dział: Dorosłe dzieci alkoholików (/Forum-dorosle-dzieci-alkoholikow)
+--- Wątek: czy znacie/ macie namiar do grup DDA w małopolsce? (/Thread-czy-znacie-macie-namiar-do-grup-dda-w-malopolsce)

czy znacie/ macie namiar do grup DDA w małopolsce? - magdalena - 16-10-2012 12:17

a konkretnie chodzi mi o powiat nowotarski lub tatrzański bo byłoby mi najbliżej. Zdałam sobie sprawę z mojego problemu, który z czasem zamiast znikać to się pogłębia.
Zrezygnowałam raz z terapii, stchórzyłam i nie poszłam, jednak ile można... Teraz nie mieszkam w Krakowie i jest mi trudniej znaleźć ośrodek i terapeutę.
Jak pisałam wyżej problem u mnie się pogłębia, a chcę zacząć żyć normalnie. Generalnie nie mam znajomych, nie umiem rozmawiać z ludźmi w pracy potrafię udawać ,że jest ok, uśmiechać się, a w domu jestem zmęczona tą grą. Nie umiem z niej wyjść, wiem że jest beznadziejnie. Kocham życie i chcę zacząć korzystać z niego, a nie smucić sie , udawać, grać. Moja historia jest długa, jak każdego, ale to może kiedy indziej.
Prosze o pomoc w znalezieniu grupy.
Pozdrawiam

RE: czy znacie/ macie namiar do grup DDA w małopolsce? - magdalena - 16-10-2012 13:36

Dzięki, liczę jednak ,że znajdzie się jakaś inf od uczestników takich grup głównie z powiatu nowotarskiego lub tatrzańskiego, Kraków jest 100 km odemnie.