Strona główna
Witam wszystkich b.zmęczona i bez pomysłu co dalej;-( - Wersja do druku

+- Strona główna (http://www.leczmy-alkoholizm.org/forum)
+-- Dział: Dotyczące Forum (/Forum-dotyczace-forum)
+--- Dział: Przedstaw się (/Forum-przedstaw-sie)
+--- Wątek: Witam wszystkich b.zmęczona i bez pomysłu co dalej;-( (/Thread-witam-wszystkich-b-zmeczona-i-bez-pomyslu-co-dalej)

Witam wszystkich b.zmęczona i bez pomysłu co dalej;-( - aliszas - 07-11-2012 09:46

Witajcie jestem DDA i współuzależniona. Z całą tą zawartością i bogatymi doświadczeniami od kołyski. Zagubiona, bez poczucia pewności siebie, nieśmiała, z poczuciem winy , z chęcią kontrolowania i nieustannym "przepraszam że żyje" Do tego dochodzi złość, wybuchy gniew, nerwica, poczucie żę nie podołam w życiu. itp.itd.długo by wymieniać...
Wszystkich pozdrawiam.

RE: Witam wszystkich b.zmęczona i bez pomysłu co dalej;-( - klaudia22ck - 26-01-2014 21:52

(07-11-2012 09:46)aliszas napisał(a):  Witajcie jestem DDA i współuzależniona. Z całą tą zawartością i bogatymi doświadczeniami od kołyski. Zagubiona, bez poczucia pewności siebie, nieśmiała, z poczuciem winy , z chęcią kontrolowania i nieustannym "przepraszam że żyje" Do tego dochodzi złość, wybuchy gniew, nerwica, poczucie żę nie podołam w życiu. itp.itd.długo by wymieniać...
Wszystkich pozdrawiam.

Witaj . Ja cierpię na to samo . Tylko do niedawna nie wiedziałam że może to mieć podłoże w DDA .