Aktualny czas: 26-11-2025, 06:01 Witaj! (LogowanieRejestracja)

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problemy z jedzeniem
Autor Wiadomość
mycha88 Offline
Member

Liczba postów: 239
Reputacja: 0
RE: Problemy z jedzeniem
Ja od jakichś dwóch lat mam temperaturę ok. 35,2 - 35,8 (taka norma mi się wyrobiła) i nie wiem czemu :/
A co do jedzenia, to lubię jeść, ale często miałam z tym problemy, chociaż na szczęście nie w postaci anoreksji czy bulimii. Po prostu z powodu bólów żołądka, nie mogłam często jeść. Obecnie także codziennie przyjmuję leki na żołądek, bo inaczej pewnie bym dawno już nogi wyciągnęła. Od zeszłych wakacji jak mnie dopadło, tak co jakiś czas miałam te bóle, ale jakoś nie kojarzyłam tego jeszcze z nerwami. Po świętach, jakoś w styczniu było już tak źle, że nie dało się wytrzymać. Silne bóle, aż się zwijałam, do tego zawroty głowy, drżenie rąk, lęki, przyspieszony oddech i komplety brak apetytu. Dopiero wreszcie po lekach jakoś wszystko się poukładało. Nie wiem, jak długo będę je musiała brać, ale jak na razie boję się je odstawić. Może spróbuję po terapii, kiedy poczuję się lepiej.
A jeśli chodzi o słodycze, to też je uwielbiam, a zwłaszcza kiedy się czymś denerwuję, to muszę uzupełniać poziom glukozy Big Grin
Z tym odchudzaniem popieram Alex. Trochę zmian w żywieniu i więcej sportu i większą część zbędnych dodatków zamieniłam na masę mięśniową. I od razu się człowiekowi humor poprawił. Przyjemne z pożytecznym, nie trzeba się męczyć z wytrwaniem w jakiejś trudnej diecie.

"Na półkę z napisem >>złudzenia<< nerwowo zerkają me sny"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-05-2011 22:52 przez mycha88.)
12-05-2011 22:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Problemy z jedzeniem - Alex - 12-05-2011, 22:04
RE: Problemy z jedzeniem - Alex - 12-05-2011, 22:46
RE: Problemy z jedzeniem - mycha88 - 12-05-2011 22:50
RE: Problemy z jedzeniem - peppercorn - 10-11-2011, 13:56