Aktualny czas: 26-11-2025, 02:52 Witaj! (LogowanieRejestracja)

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak postępować gdy biska osoba pije?
Autor Wiadomość
Nati Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
RE: Jak postępować gdy biska osoba pije?
Witam wszystkich. Jestem tu po raz pierwszy i bardzo proszę o pomoc/ radę. Gdy poznałam się z moim chłopakiem zaczęły do mnie spływać wiadomości o jego problemie z alkoholem, więc zwróciłam na to szczególną uwagę i skróciłam smycz. Od ponad roku mieszkamy razem, więc w pełni kontroluję sytuację i sama już nie wiem czy dmucham na zimne czy rzeczywiście jest problem. Otóż na co dzień nie zauważam problemów... pije piwko do meczu czy czasem jak wpadnie jakiś znajomy, domowy barek stoi nie tknięty, ale gdy zdarza się okazja np. w ostatnim czasie 2 wesela, tzn. alkoholu jest pod dostatkiem to nie ma umiaru, jeszcze jak spotka jakiegoś kompana od kieliszka to już w ogóle nie ma granic.Fakt faktem wtedy jest towarzyski i jak najbardziej do zabawy i nigdy nie zdarzyło się, że mi się "zataczał czy przybił gwoździa" ale to tylko dlatego, że w porę zawiajm nas do domu. Przyznam się szczerze, że strasznie się tego boję, że mogą to być jakieś oznaki. w przyszły roku planujemy ślub, ale teraz mam obawy... nawet myślę, ze popłynie na naszym weselu.
Bardzo proszę o pomoc.
29-08-2011 13:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak postępować gdy biska osoba pije? - Nati - 29-08-2011 13:51